Mancare de pui cu smantana, ciuperci si afumatura

de kamy in Pui, 7 Feb 2011 | 9542 vizualizari

 

ptr ca mi-au ramas pulpele fierte de la supa,am facut o improvizatie...foaaaarte buna

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui(sau piept de pui)
  • 1 cutie ciuperci
  • 8 felii pastrama vitel(sau orice afumat..ex-kaiser)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 ou
  • 200 gr.smantana grasa
  • 100 ml vin alb sec
  • 100 ml supa pui
  • sare,piper
  • frunze patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu smantana, ciuperci si afumatura:

Eu am avut pulpele gata fierte ramase de la supa.

Am luat pielea si oasele,am taiat carnea bucatele dupa care am prajit-o putin in ulei.

Am pus carnea in vasul pentru cuptor.

In uleiul in care am prajit carnea,am pus ceapa taiata marunt,am calit-o putin si am adaugat pastrama taiata fasiute,am mai calit putin si am adaugat ciupercile scurse bine.Le-am lasat sa se calesca 5 min,dupa care am pus supa si vinul.Am lasat sa fiarba cateva minute,le-am pus toate peste carnea de pui si am bagat vasul in cuptorul incins, pentru 15-20 min cu capacul pus.

Intr-un castronel am batut bine oul,am pus sare,piper,usturoiul zdrobit,smantana si patrunjelul verde.

Am scos vasul din cuptor,am pus smantana cu oul peste si am mai lasat mancarica in cuptor 10 min(fara capac)

Se pune patrunjel verde si se serveste cu mamaliguta si.. un pahar de vin alb sec.

pofta buna!!!

 

 

TIPS-URI

1

Daca aveti pulpe proaspete( sau piept de pui),le dezosati,dati pielea jos,le taiati bucatele,le prajiti in putin ulei,adaugati supa de pui si le fierbeti bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu smantana, ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smântână şi ciuperci